Question: please help!

Pepin420 asked on April 06, 2019 06:43
114 views | 0 answers | #18971


How i can use my normal camera of my cellphone on Spectralworktech? I mean when i want use the camera and see some ligths, the website autoset my front camera and the spectometer dont leave me see nothing



3 Comments

Interesting-- I hadn't experienced this before, but it seems like that's the case for me as well. @warren, do you think this is a new bug, or is there a workaround?

Is this a question? Click here to post it to the Questions page.

Reply to this comment...


FYI @Pepin420, I've filed a bug for your issue-- you can follow along or add to it here:

https://github.com/publiclab/spectral-workbench/issues/445

Reply to this comment...


it's too bad, browsers have changed how they deal with this... we've built a Summer of Code proposal around using a more up-to-date webcam interface to solve this. Thanks for reporting!

On Sun, Apr 7, 2019 at 2:29 PM \<notifications@publiclab.org> wrote:

Hi! You were mentioned by Bronwen in a comment on the question please help!. You can reply to this email or visit this link:

https://publiclab.org/questions/Pepin420/04-06-2019/please-help#answer-comment-23742

Bronwen wrote:


Interesting-- I hadn't experienced this before, but it seems like that's the case for me as well. @warren, do you think this is a new bug, or is there a workaround?


Reply at: https://publiclab.org/questions/Pepin420/04-06-2019/please-help#answer-0-comment

Report abuse to: moderators@publiclab.org

Check out the blog at https://publiclab.org/blog | Love our work? Become a Public Lab Sustaining Member today at https://publiclab.org/donate If this email title has an ID in the format #0000, you can reply with the email you use at PublicLab.org and your response will be posted as a comment on the website.

Is this a question? Click here to post it to the Questions page.

Reply to this comment...


Log in to comment